Novellen - histoire beatnik - Pussy Galore - en svensk Charles Bukowski pdf epub

 Novellen - histoire beatnik - Pussy Galore - en svensk Charles Bukowski pdf epub

Novellen - histoire beatnik - Pussy Galore - en svensk Charles Bukowski

  • Siffra: 545557475779630
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 3.9/5 (Votes: 4234)
  • Paperback : 157 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Novellen - histoire beatnik - Pussy Galore - en svensk Charles Bukowski
"Jag undrar jag, om du tar dina satans Stensolid i rektum eller i käften? Oavsett - så är jag ointresserad av att komma tvåa, så sluta stirra. Det blir ingenting iallafall. Godisbutiken är stängd, så dra åt helvete du också"
Bakom pseudonymen C.Bukowski gömmer sig en av Sveriges absolut främsta författare. Känd för sina spännande och originella berättelser och omtyckt av många läsare världen över.

Pussy Galore är den femte novellen i en serie, ämnad som en hyllning till alla älskare av beatnik-litteratur och Charles Bukowski i synnerhet. Språket är gatans, de utslagnas, de som inget eller lite har. Humorn är svart och utan ljuddämpare. En svensk Charles Bukowski när den är som allra bäst.
Mejl från läsare:

Hahaha, de är genialiska! De är så sjukt bra så det inte är sant. - Vivi

Jag vet inte om jag är pervers eller om det är storyn som får mig att vika mig dubbel av skratt. Usch och fy på mig! Guuuud så råa berättelser, måste banne mig ta en kaffetår så hjärnan vaknar "rätt." Vad som nu är rätt? -Lisbeth

För er som älskar Beat; Beatgenerationen; beatnik; Bukowski; Burroughs Naked Lunch; William Burroughs; On the Road; På drift; Allen Ginsberg; Den nakna lunchen; Ginsbergs Howl; Jack Kerouac; Charles Bukowski - Peter

Relaterade böcker