Tid för Odd epub pdf

 Tid för Odd epub pdf

Tid för Odd

  • Siffra: 900881122431312
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.1/5 (Votes: 4942)
  • Paperback : 192 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Mystiska händelser i den lilla staden Magic Beach i Kalifornien har fått Odd att bege sig till västkusten. Men är det ett meddelande från andra sidan eller ett förtvivlat rop på hjälp?

Odd Thomas vet mer om universums mysterium än någon annan. Han kan se de döda och han har lärt sig att ingenting sker av en slump - även i kaoset finns det ordning, mål och mening. I sitt hem i öknen lyck ades Odd en gång finna lugn och ro men han förlora de allt igen. Ensam och rädd befinner han sig nu i en stad vars namn tycks vilja säga honom något. Med an han försöker ta reda på vad som lockat dit honom tar han jobb som kock och assistent åt en excentrisk 90-årig före detta filmstjärna som bär på lika många rädslor som minnen från Hollywoods glansdagar.

Men ingenting är vad det verkar vara. De onda kraf ter Odd möter kommer från fler än ett håll och det nattsvarta mörkret tänker inte övergå till gryning för rän ett förödande avslöjande har skett.

Pressröster om Tid för Odd:

"Det börjar med en explosion och fortsätter som en eldsvåda ända tills de avslutande kapitlen. [...] Koontz skapar den typ av elegant melodram - fylld av galen humor, nagelbitande spänning och överraskningar - som utgör grunden i amerikansk underhållningslitteratur."
- The Booklist

"Denne trevlige unge kock med övernaturliga krafter är en av Koontz mest sympatiska skapelser."
- New York Times

"Då och då gör en författare allting rätt - precis som Koontz har gjort i denna otroliga roman."
- Publishers Weekly (starred review)

Relaterade böcker